Vinprovning och spegeluppsättning

I lördags var jag och Eleonore på vinprovning i Danmark. Det är Tactel där jag exjobbar på som bjuder sina anställda. Vi kom fram till Kokkedal i Danmark kl. 13.00 efter en subway-lunch i bussen. Sen så visade det sig att vinprovningen var inuti ett lagerhus. Det var rött vin, vitt vin, champagne och dessertvin. Vi testade viner från 50-60dkr flaskan till 250-300dkr. Jag måste säga att det var vissa 250dkr viner som inte var speciellt bra för det priset. Men det var trevligt ändå :-)

Man kunde givetvis handla där också. Vi köpte en BiB för 50dkr och ett japanskt rödvin, som enligt en bekant skulle smaka kolkraftverk och diverse annat äckligt. Men det är japanskt, så det var vi tvugna att inhandla i alla fall. Vi handlade även ett par julöl och lite annat krims och krams till våra föräldrar :-) Bussen gick åter vid 16.30 och vi var lagom rödvinströtta och sov hela vägen hem till Sverige.

Idag har och Jeppe satt upp en spegelvägg i vår förenings nya lokaler. Det tog sin lilla tid. Vi började vi 11.00 och höll på hela dagen, men då ingick det shopping IKEA också. Vi har satt upp 36st 45x60cm speglar(viss hjälp fick vi från Gustav också, tack Gustav!). Det var lagom lätt utan vattenpass. Blev väl inte helt fackmässigt gjort, men godkänt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0