Länge sen sist

Oj oj oj, nästan tre veckor sen jag bloggade. Har tyvärr tröttnat lite på bloggandet. Dessutom är man rätt seg om kvällarna nu. Det har varit mycket att göra på jobbet. Förhoppningsvis blir det lite lugnare nästa vecka. Men vi har ändå grymt mycket att göra på jobbet. Vilket å ena sidan är kul men å andra sidan givetvis påfrestande. Jag ska inte klaga, jag trivs som fisken i vattnet.

Imorgon ska vi iväg upp till Hålarp och fira lilla Hugo som fyller 2 år. På lördag blir 30-årsfest för Jessica och på söndag förhoppningsvis hifimässa på SAS Radisson, någon som vill med?

Ace Frehley

Kiss förra gitarrist, Ace Frehley, kommer till KB i Malmö för att spela. Det vore riktigt kul att se honom live, inte för att jag lyssnat så där jättemycket på honom nu när han spelar solo. Men det är ju ändå en gammal legend! Jag har lyssnat lite grann på hans senaste album, det låter rätt bra. Lite grann som kiss, men ändå inte. Biljetterna är ganska dyra, 380kr. Så jag tvekar lite. Jag har ingen lust att gå själv, så vem är sugen på att hänga på?


Marilyn Manson inställd

Suck...Marilyn Manson har ställt in sitt Sverigebesök. Tråkigt, hade sett fram emot att se han. Men, istället får jag glädjas åt Freak Kitchen som kommer till Örebro nästa fredag! Det ska bli roligt att se dom igen! Dessutom ska det bli skönt att få komma hem igen. Länge sen man var hemma känns det som (hemma i det här fallet betyder alltså Åbytorp). Tyvärr blir det bara över helgen. Till jul ska jag försöka vara hemma lite längre, förhoppningsvis kan jag jobba lite på distans då.

Annars så rullar vardagen på som vanligt. Nu när man jobbar så händer det tyvärr inte lika mycket längre. Eller rättare sagt, man orkar inte och har inte tid med annat. Som student är faktiskt livet rätt skönt. Man kan komma och gå lite som man själv känner för. Förvisso har jag möjlighet att göra det nu också, men man har ett helt annat ansvar. T. ex. så lanserade jag mitt andra system hos Smart Refill i dagarna som genererar betydligt mer intäkter än sms-systemet. Då gäller det att man gjort rätt och testat systemet ordentligt innan. Det var lite läskigt, men det rullar på förvånansvärt bra nu.

Tyvärr blir det inga rutor till 30-årsdagen. Jag har varken tid eller ork att lägga ner något på träning nu. Nån gång kommer jag få rutor dock, men tillsvidare får jag glädjas åt att jag har en tendens till rutor...
Förhoppningsvis kan man få rutor till våren. Jag är bra sugen på att springa broloppet nästa år. Alltså springa över Öresundsbron. Det är två mil. Det borde man klara av. Det är ju once in a life time. Förra gången var ju 2000 då de invigde bron. Gud vet när eller om nästa gång kommer.

Freak Kitchen - Nobody's laughing


RSS 2.0