Gräsänkling

Jaha...då var det dags för Eleonore att åka iväg till Nya Zeeland i tre veckor. Vilket betyder att jag blir gräsänkling ett tag framöver. Det är iofs både positivt och negativt, alltid skönt att få vara själv ibland, men tre veckor är väl lite mycket va? :-) Det kommer nog gå snabbt, har massor att göra ändå. Har blivit en del övertid på jobbet den senaste tiden, dessutom har man ju lyckats förhandla bort den...utan någon högre lön. Aja...kan i alla fall ta ut övertiden i ledighet runt jul, vilket jag planerat.

Öredev!

Nu i veckan har jag varit på en konferens för mjukvaruutvecklare, Öredev. Konferensen håller på i tre dagar, ons-fre. Således har jag alltså varit på konferesen i två dagar ;-) Jag måste säga att det har varit en mycket trevlig konferens! Det är föreläsningar från 8.50 på morgonen till 17.30 på kvällen. Väldigt nördigt men mycket roligt. Dessutom är det rätt skönt att ha endast ha 10 minuter till konferensen. Efter konferensen har det varit gratis öl och mingel. Idag var det också stand-up. Ze Frank heter komikern som var där ikväll. Har aldrig hört talas om honom, men han var riktigt rolig! Ser fram emot morgondagen och nya föreläsningar!

Hifimässa

Helgen bjöd på mycket trevligt! I fredags var vi iväg och firade Eleonores systerson Hugo som fyllde två. På lördagen var vi på Jessicas 30-årsfest. Mycket trevligt! På söndag var det lite segt, men det blev i alla fall nästan en heldag på hifimässan i Malmö. Det var också riktigt trevligt. Som ett barn på julafton glider man runt och lyssnar på dyra prylar. Det bästa var nog ett snack jag överhörde där den ena parten hävdade att FLAC inte är lossless. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Om man är i branschen måste man ju ha lite verklighetsanknytning. Men inom hifi där gäller sällan fysikens lagar...alltid lika spännande att folk kan höra skillnader på utrustning eller filer som skiljer sig åt på typ atomnivå...


RSS 2.0