Det går bra nu!

Samme och jag har börjat springa i Bulltofta. Det går riktigt bra. Vi springer inte så fort, men hyggligt långt. Idag sprang vi 10km på 1h och 10min. Så nu bådar det gott inför broloppet! Det är riktigt skönt att springa också. Det har varit minst sagt fullt upp på jobbet de senaste veckorna och löpningen gör så att man verkligen kan koppla bort jobbet för en stund och rensa hjärnan, riktigt skönt!

Jag har även gått tillbaka till Windows från Linux. Tyvärr är det så att Windows fungerar bättre med hårdvaran jag har. Scannern fungerar inte alls i Linux och att köra Windows via VirtualBox är skitsegt, så det är egentligen inte något alternativ. Jag måste faktiskt säga att jag är positivt överraskad av Windows 7, det upplevs som mycket rappare än Windows XP. Jag höll också på att köpa en iMac i helgen som gick. Media markt hade öppningserbjudande i Örebro och brorsan skulle förbi och köpa en åt mig, tyvärr hade de tagit slut när han kom dit...attans!

Förnyat hopp!

Från att nästan varit inne på att lägga ner broloppet är jag nu nästan helt inne på att springa det! Var ute och sprang idag, inte så jättelångt, men långt i förhållande till de längder jag sprungit den sista tiden. Jag sprang 6km! Jag kände tyvärr av hälsenan, men jag höll ett så pass lågt tempo att jag lyckades hålla den i shack. Tänkte springa 8km, men ville inte utmana ödet. På torsdag ska jag och Samme iväg till bulltofta och springa 7,5km. Hoppas det går lika bra då.

Löpning är inte min grej

Suck...nu lutar det åt att det inte blir något brolopp. Jag var ute och sprang idag, hälsenorna kändes bra, men redan efter 500m började de göra ont igen. Blev bara 2km, sen avbröt jag. Löpning är verkligen inte min grej. Jag har verkligen försökt att springa, men det är ju inte så kul om man alltid får ont varje gång. Jag ska försöka springa lite korta rundor nästa vecka och se om det hjälper något, men jag är skeptisk.

Lagen om all jävlighet

Har fått ordning (tror jag) på hälsenan i vänster ben. Har smort med Voltaren och det tycks ha hjälpt. Men givetvis fick jag ont i höger hälsena idag när jag sprang...så klart, att jag inte förstod att det skulle komma där också. Så, min nya taktik är att smörja även detta ben, men även värma mina hälsenor med typ vetekudde eller något innan löpning och se hur det fungerar. Fungerar inte det så...då vette fan, då får jag nog kasta in handduken, hur hårt det än låter. Annars kan jag nästan garantera att jag kommer få avbryta loppet, och det vill jag inte! Nej, löpning är tydligen inte min grej...

RSS 2.0