Vardagslunk

Det händer inte så mycket just nu. Mest vardagslunk. Eller jo, en sak har hänt. Nordea slarvade bort min lön i fredags. Så jag fick gå pank över helgen (den kom idag). Men det gick bra ändå, Eleonore fick sponsra :-)
Har även fått punka på cyklen (rättstavat, skåningarna säger så) två gånger! Var iväg till Biltema ikväll och köpte däck och slang. En av de få gångerna man får använda bilen, som annars står och samlar damm...och kostar pengar.
I helgen ska vi upp till Mellbystrand och fira Eleonores far som fyller år. Ska bli skönt att komma iväg lite. Har varit mycket att göra på jobbet senaste tiden. Eller egentligen inte, det är mest jag som jobbar som få. Måste tagga ner lite.

Inga rutor i sikte

Det går dåligt med mina magrutor. Vägde mig idag och jag har gått upp ca 3kg över sommaren. Är iofs inte förvånad då jag inte tränat något alls under sommaren, plus god mat och alkohol. Dessutom går träning inte så bra heller. Är ganska trött om kvällarna så det har fuskats en del med träningen. Är lite sugen på att skaffa träningskortFitness24Seven. De har öppningserbjudande nu, för 149kr/mån får man träna dygnet runt, dessutom får man träna de pass de har också, typ spinning! Fördelen med träningskortet är att jag kan träna när jag vill, istället för att ha de fasta tiderna på Capoeiran. Jag kommer iaf träna Capoeira fram till årsskiftet, sen får vi se.

Jag kör fortfarande Linux hemma, det funkar bra, förutom att jag saknar ett vettigt program för bildhantering. Nu håller jag på att migrera till Linux på jobbet också, fast där kommer jag köra Ubuntu istället för Arch. Mest för att jag vill slippa pilla för mycket. Ubuntu kräver mindre konfigurering än Arch, men å andra sidan ger Arch mig mer erfarenhet vilket är bra.

Det gick bra med produktionssättningen av sms-systemet på jobbet i fredags, det var lite svettigt precis när vi la ut det, men de buggar som uppstod var lätta att fixa. Så nu rullar systemet på bra :-)

R.I.P Patrick Swayze

Min idol Patrick Swayze har gått bort...blott 57 år gammal. Jäkla cancer :-(Spännande vecka

Happ! Dags för en uppdatering. Jag har blivit förskräckligt dålig på att blogga. Har nog tappat intresset lite å tiden också. Nu för tiden är man oftast hemma runt 18.00, och då ska det handlas och lagas mat också...bara för att man är så kass på att storhandla. Helgen bjöd på den årliga kräftskivan hemma hos bröderna. Den var mycket lyckad. Massor med folk, ca 30-35st. Eleonore kunde tyvärr inte följa med då hon var på klassåterträff i Jönköping.

Den här veckan kommer bli lite spännande, för nu ska nämligen mitt sms-system lanseras skarpt på jobbet! Jag tror det kommer gå bra. Jag har testat det ordentligt, men det är ändå lite spännande. Många sms kommer gå genom det systemet...

Måste även berätta att jag och Rickard ska på Marilyn Manson i november! Ska bli grymt kul. Manson är lite provocerande och speciell. Förhoppningsvis blir det en bra show. Kolla in youtube-klippet nedan.

Marilyn Manson


RSS 2.0