Twitter

Sociala medier är roligt :)
Nu finns jag på Twitter också, men jag är inte överdrivet aktiv där.
http://twitter.com/#!/torisv

Semester

Snart semester igen! På onsdag nästa vecka drar vi till Galapagos i två veckor! Ska bli riktigt häftigt. Tyvärr så har jag gått och blivit förkyld. Eller, det är iaf vad jag tror det är. Jag har fått ont i halsen...hoppas det släpper innan vi åker. Vore tråkigt att må dåligt på livets häftigaste resa...Galapagos! Jag lovar att ta massor av bilder!

Annars då? Jodå, full rulle på jobbigt i vanlig ordning, ingen rast ingen vila. Ellie har köpt sig en iPhone 4 också :) Och sen var jag på konsert nyligen. Dark Tranquillity. Ett band jag aldrig skulle tro att jag skulle börja lyssna på. Kul att man kan vidga sin musikstil lite :)


Live från KB i Malmö. Filmad med min iPhone :)


Jonas Gardell

Attans vad helgerna går fort! Man hinner ju knappt blinka innan det är måndag igen. Fast å andra sidan går veckorna rätt fort också. I lördags var jag, Ellie, Daniel och Maya och såg Jonas Gardellstadsteatern i Lund. Det var första gången som jag såg honom live. Det var riktigt bra! Showen svängde rätt ordentligt från hyteriskt rolig till väldigt känslosam. Därefter besökte vi Green Lion Inn i Malmö för att dricka lite god öl. Dom har ett extremt stort ölutbud där. En trevlig avslutning på kvällen helt enkelt.

Träning och iPhone 4

Var iväg och sprang på löpbandet ikväll. Tänkte springa 6 km, men redan efter 5 km var jag redo att avlida så det fick bli stopp där. Det börjar kännas nu att man tappat i kondition...så jag måste försöka träna mer, eller i alla fall mera regelbundet. Jag håller på att banta ner mig, har gått upp alldeles för mycket den senaste tiden. Det har blivit så illa att jag är på väg att växa ur min garderob, och det får inte hända. Illa, illa!

Jag har äntligen köpt ny telefon också...eller ja, via jobbet då :-) En iPhone 4. Grym telefon! Ljusår bättre än min gamla Nokia E71, och den var jag ändå nöjd med. Hela telefonen andas kvalitet. Jag kommer nog trivas bra med den. Vi har även beställt en till Eleonore också, inget bindande, men vi kommer nog köpa den. Ellie trivs så bra med sin iPod touch så en iPhone känns given.

RSS 2.0