Bra löppass!

Ikväll gick det jättebra att springa! Så pass bra att jag ökade lite mot slutet. Även om jag bara ökar 1-2 km/h så märks det av rätt fort. Mitt mål är att springa 5 km på 25 minuter och 10 km under en timma. Det innebär att jag måste springa 12 km/h resp. 10 km/h.

Annars då? När du inte springer. Jo då, det är fullt upp på jobbet. Massor att göra, både roligt och jobbigt. Som tur är jobbar man ju i en bransch man tycker om :-) Så på veckorna blir det inte mycket mer än att jobba, springa och sova. Får väl se fram emot semestern i sommar, som redan är i full gång att planeras! Vi kommer åka till Kanada och USA. Sen hoppas jag väl på en weekend någonstans i vår. Gärna Paris :-)

Nya löparkläder!

Beställde löpartights och strumpor från www.wiggle.co.uk. Beställde i torsdags förra veckan och fick grejorna igår, och idag invigde jag dom. Tightsen känns lite stora fast de bara är large, men de funkar. Strumporna är jättebra! Transporterar fukt jättebra! Kände jag på strumporna efter löppasset så var de nästan torra. Passet gick ganska bra. Fortfarande alldeles för jobbigt för att bara vara 5km, men det kommer. Dessutom är jag på väg ner i vikt. Ingen raketfart, utan sakta men säkert. Gött!

Kvällens löpning

Löpning ikväll gick bättre än i måndags, men det var fortfarande tungt. Det är jobbigt att arbeta upp en kondition. Man får ge det lite tid helt enkelt och vara lite envis också, det hjälper. Skorna börjar kännas bättre, men det kan också bero på att jag använde mina löparstrumpor och inget bomullstrams. Funderar på att beställa nya löparstrumpor och löpartights. Jag har inte så många löparstrumpor och mina tights är med långa ben vilket blir lite väl varmt inomhus. Tänker beställa från Wiggle. Min nya favoritaffär. Bra priser! Märkligt att man ska behöva beställa från England för att få det billigt.

Ikväll såg jag även på premiäravsnittet av Sveriges Mästerkock på Tv4. Att min favoritkock Per Morberg är med gör det inte sämre heller :-) Måste säga att man blir lite inspirerad att laga mat när man ser det. Kanske får laga till något gott på fredag. Funderar på en god köttbit eller tonfiskfilé, det är ju så grymt gott! Skulle gärna vilja flambera något, det ser ju lite coolt ut ;-)

Beach 2011

Ikväll körde jag andra löppasset för året. Var rätt jobbigt efter helgens goda middag och drycker. Men nu så börjar hårdträningen. Målet är att gå ner 10kg. Har dock inte bestämt tidsperiod än, men till sommaren borde inte vara omöjligt. Efter att jag slutade med Capoeiran så har jag gått upp en del. Inte så konstigt med tanke på att man tränade rätt mycket då. Det var en trevlig period, man kunde äta vad som helst i princip och ändå så stod man still eller gick ner i vikt :)
Testade även balansbrädan, hjälp! Vilken dålig balans jag har...tror jag ska börja köra några minuter på den också efter löpningen. Nä, nu är det dags för duschen och sen ska jag sova som en kung.

RSS 2.0