Hemresa

Idag var jag och rände på bandet igen, idag gick det mycket bättre. Även om det var sjukt jobbigt den här gången också. Men det kändes bra att jag klarade av mitt normala träningspass.

I helgen ska jag besöka närke. Från början var det tänkt att jag skulle åka tåg upp, men SJ har ju givetvis ställt in mitt tåg. Dock är dom så snälla att man får tillbaka hela summan för resan...men det är väl det minsta man kan begära. Jag har dock inte sett röken av pengarna och jag undrar när jag får dom. Man kan avboka biljetten på nätet, men givetvis måste man boka av alla biljetter då, så jag fick ringa dom och sitta i telefonkö i 40 minuter. Eftersom jag hittat ett alternativt färdsätt uppåt så vill jag inte avboka min biljett hem även om jag tvivlar på att det tåget verkligen kommer att gå. Jag har lyckats boka flyg till Örebro. Jag åker från Köpenhamn på fredag morgon! Ska bli skönt att komma hem och träffa familjen, det var ju ett tag sen sist.

Bedrövligt!

Hade tänkt att springa lite på löpbandet ikväll. Men det gick ju sådär. För det första var jag sjukt trött så min ambitionsnivå var lagom låg. För det andra så tog jag med jobbväskan första vändan till gymmet. Vände hemåt och funderade en kort stund på om man inte skulle dra täcket över huvudet och tycka synd om sig själv. Men nä, jag vände tillbaka igen. Efter en pinsamt kort stund på bandet var jag nära döden så jag fick jag börja gå lite. Försökte springa igen, men det gick inte. Började istället gå i rask takt, men lyckades pilla på nödstoppen så den gick i...då var det bara att gå hem. Det var inte meningen jag skulle träna ikväll...suck!

Förkylt!

Typiskt! Precis när man kommit igång med träningen går man och blir förkyld. Attans! Men men, får hoppas att det går över snart. Nu är jag mest trött och snorig. Jag måste verkligen komma igång ordentligt och springa om jag ska lyckas ta mig över öresundsbron i sommar.

Jag har alltid varit trött på att jag har haft slöa köksknivar. Man har köpt dyra (lagom dyra i alla fall) knivar och man har köpt diverse tillbehör för att slipa dem. Senaste var en knivslip från OBH Nordica som jag fick av mina ömma föräldrar i julklapp. Den var faktiskt den bästa slipen hittills, men jag var fortfarande inte nöjd. Efter ha googlat runt halva nätet fastnade jag för något som heter Spyderco Sharpmaker. En sats slipstenar som skulle vara bra. Tyvärr fanns det dåligt med återförsäljare i Sverige och fanns det så var de dyra. Så då kikade jag på USA. Där hittade jag den för drygt 500kr inkl. frakt. Helt ok, med tanke på att den kostar nästan 800kr plus frakt i sverige. Sagt och gjort så beställde jag den. Leveransen var blixtsnabb! Jag beställde på torsdagskvällen och fick paketet på onsdagen veckan därpå. Efter att ha testat den kan jag bara säga, wow! Nu är mina knivar så där farligt vassa, samtidigt verkar det inte finnas någon hejd på hur vassa man kan få dom. Äntligen!

I övrigt har min vän Samuel väckt min gamla techno-trance sida. Så just nu är min nya favvolåt: Artillery med Infected Mushroom.


RSS 2.0