Flytt

Nästa vecka flyttas det! Nu i helgen har jag äntligen börjat ta tag i allt och börjat packa. Snabbt insåg jag hur mycket jag ogillar att flytta. Det är så mycket som skall packas ner. Tur är i alla fall att jag fått morsans spara saker-gen. Jag har nämligen många originalkartonger sparade. Så dvd-spelare, digitalmottagare, scanner, skrivare, förstärkare och till och med dammsugare har kvar sina originalkartonger :-) Skönt är också att jag fick mina högtalare sålda, så nu slipper jag bära på dem. Längtar efter mina nya högtalare som jag ska hämta nästa helg i Linköping. Ett par stativare, Dynaudio Audience 42. Har inte lyssnat på dem, men enligt recensioner ska de vara grymt bra!

Update

All work and no play makes Jack a dull boy...nja riktigt så illa är det inte. Men just nu är det fullt upp med jobb å flytt å annat. Nästa vecka flyttar vi! Längtar mest efter vår nya säng faktiskt, ska bli så skönt med en 180cm säng!

Igår blev vi på Smart refill inbjudna till investeraren av företaget på middag i Båstad. Vilket hus han har! En sommarvilla på 600kvm, rätt lagom va!? Helt sjukt vad lyxigt huset är, ligger dessutom ca 100 m från vattnet. Vi tog en promenad från huset och åt middag på Hotell Sand, det blev gott vin, oxfilé-tournedos, smarrig chokladefterrätt och en Ardbeg uigeadail innan vi tog en taxi till Helsingborg där vi senare tog tåget mot Malmö. En alldeles förträfflig kväll man sällan får uppleva.

Ingen tid

Hmm...det här med förvärvsarbete tar ju en massa tid :-) Känner att jag inte hinner med något om dagarna längre. Åker tidigt och kommer hem sent. Skulle ha börjat packa ner saker i lägenheten men det har inte funnits tid. Måste försöka att packa lite i veckan om kvällarna. I helgen åker ju jag och Ellie på vår minisemester. Hmmm...jag måste nog börja storhandla och planera veckan lite bättre. Att slippa åka förbi Coop eller ICA sparar en jäkla massa tid. Eftersom både Ellie och jag är hemma sent om dagarna har ju ingen av oss tid att handla. Vilka I-landsproblem man har...tur är i alla fall att jag trivs på jobbet. Projektet jag håller på med är roligt och jag har lärt mig en massa nya saker!

All work and no play

Det är slitsamt att jobba...eller nja, det är ju inte så att jag fysiskt sliter ihjäl mig på jobbet men eftersom jag vant mig att gå upp vid 09.00 om dagarna så krävs en liten omställning att gå upp kl 06.00 och komma hem vid 18.00-snåret istället. Men om jag känner mig väl, så är jag back on track and kicking ganska fort. Jag testade att pilla lite med laptopen på tåget och det gick bra, så nu kan man få lite gjort på väg till jobbet. Är man slö kan man slå på en film å slappa lite :-)

Första dagen!

Ja, jag antar att det finns några som är nyfikna på hur min första dag varit på jobbet. Den har varit....*trumvirvel* kanonbra! Jag har spenderat dagen med att installera mig. Konfigurera datorn, sätta upp utvecklingsmiljö och bekanta mig med alla verktyg som används i utvecklingsmiljön och prata med alla nya kollegor mm. Förmodligen kommer första veckan mestadels ägnas åt att bli varm i kläderna innan man kan börja göra skäl för sin lön ;-) Roligt att veta är att likt Flygprestanda har även Smart Refill en öl-connoisseur bland sina anställda :-)

Sista lediga dagen

Jaha, då var man hemma i Skåne igen då. Veckan i Närke gick otroligt fort! Det smällde bara till sen var den över. Det var roligt att vara hemma en längre stund och träffa familjen och vännerna. Annars hinner man sällan med att träffa alla man vill träffa.

Idag är också sista dagen på min ofrivilliga ledighet. Imorgon börjar jag jobba! Ser verkligen fram emot det, jag är mycket taggad! Jag får en egen laptop, telefon och fint kontor med utsikt över hamnen i Helsingborg. Spännande vecka som kommer nu!

Idag har jag varit duktig och lämnat blod. Det gick bra, nu får vi bara hoppas på att de vill ha mitt blod. Förra gången hade jag några antikroppar som slog ut deras tester...hehe. Jag ska också klippa mig idag, så jag är fin till första dagen på jobbet. Dessutom börjar håret bli så där långt, tjockt och svårjobbat.

It's alive!

Har varit slö på bloggfronten den senaste tiden. Hur som helst så är jag i Närke just nu och besöker min kära familj och vänner. Jag kom hit i söndags förra veckan efter att ha spenderat helgen dels på karneval i Köpenhamn och dels i Mellbystrand. Veckan har verkligen gått jättefort och det känns lite tråkigt att behöva åka hem nu på söndag. Men å andra sidan börjar jag jobba på tisdag och det ska bli riktigt spännande och kul! Ser vekligen fram emot det.

RSS 2.0