Äntligen helg

Yes! Idag blev vi klara med lab 5. Så nu återstår bara sista labben, implementering av en enkel webbserver. Det fixar vi nästa vecka. Buslätt ju...

Ikväll får jag besök av Eleonore, tyvärr lite kort, men trevligt ändå. Vi ses alldeles för sällan tycker jag. Hon kommer sent ikväll och åker tidigt imorgon. Men jag åker också tidigt på morgonen, ska bila upp till Linköping för att titta på Freak Kitchen. Lite drygt att bila upp, men ändå trevligt. Jag kommer ju åka med Rickard och det var länge sen vi sågs så det blir säkert mycket snack i bilen.

Nu ska jag åka till ICA Malmborgs och leta mat...och lite öl. Grymt ölsugen :-P

Trevlig helg!

Fredag!

Äntligen fredag! Gött! Tänkte posta en passande video för alla fredagsälskare :-)
Dock så är det tenta-p nästa vecka för de flesta LTH-studenter, så ni måste plugga. Ingen rast, ingen vila! Jag har inga tentor så jag har rast...mohaha!

Gary Moore - Friday on my mindTillägg(10:04): Klädstilen på LTH, länk.

Lång dag

Har varit en lång dag idag, åkte in till skolan vid 10.00 och hem vid 19.30. Vi kom inte speciellt långt på labben i Internet inuti heller. Men vi har nog fått lite mer insikt i programmet. Fortsättning följer imorgon...suck! Som en liten bonus tänkte jag visa vår fina CD-server vi sitter och programmerar.

Axis CD-server

Jag syndade lite på hemvägen och köpte mig en grekiskt sallad, den var dyr(49kr) och inte speciellt god heller...Hade ingen större lust att ställa mig och göra mat. Måste skaffa mig mer disciplin om det ska bli något beach '08.

I helgen på lördag ska jag iväg med Rickard och kolla på Freak Kitchen i Linköping! Ska bli jäkligt skönt med ett break från skolan även om det inte är så länge kvar till det långa lovet. Jag blir ledig i ca 3 veckor! Den lönar sig att plugga ordentligt och slippa omtentor. Efter lovet är det bara tre kurser kvar innan det är dags för exjobbet. Gött!

It's a beautiful day

Seg som...i morse. Men det var ju väntat. Nu är det lite bättre dock efter frukost och ett grymt fint väder ute. Synd bara att man inte lära tillbringa så mycket tid i det. Idag ska pluggas, labbarna i Internet inuti måste göras klart snart. Redovisningen måste ske innan fredag kl. 12.00 nästa vecka. Låter som det är långt kvar, men det är en del som ska göras...typ implementera en webbserver i ett inbyggt system :-)

Passande låt till dagens fina väder:


Välkommen till min nya blogg!

Mhm...har man klivit in i bloggträsket nu då? Kanske det, den som lever får se!
Egentligen har jag bättre saker för mig än att sitta och blogga, typ sova... :-)

RSS 2.0