Världens slöaste kisse?

0-2b84731f8cd42598b19ef9b771bc6a2f.png

Kolla varifrån!


Update!

Det är seeeegt på bloggsidan som ni kanske märker. Jag har inte haft någon tid eller lust att uppdatera den. Hursomhelst, vi börjar få ordning på lägenheten, bara lite saker kvar i gästrummet och tavlor som ska sättas upp. Det funkar bra med katten, enda jobbiga att det blir så mycket hår överallt! Man får dammsuga var och varannan dag.

Jag har beställt ny datorskärm nu! Det blev den skärmen jag nämnde i förra blogginlägget. Förhoppningsvis kommer den idag, så jag kan utvärdera den i helgen! Ska bli skönt med en stor skärm, det är speciellt bra när man programmerar. Så nu kan Eleonore få tillbaka sin skärm, så hon kan få igång sin dator också. Fast vi behöver en trådlös router innan hon kan bli uppkopplad igen. Någon som har en över?

Den här veckan har jag jobbat hemifrån, det är inte alls min grej. Jag blir lätt disträ och har svårt att jobba ordentligt. Ska bli skönt när folk återvänder till kontoret så man kan åka in och jobba. Fast jag gillar ändå att jag har möjligheten att jobba hemifrån.

Tänkte tipsa om en sida som Eleonore visade mig, SmartBudget, en bra gratis sida där man kan få koll på sin ekonomi. Jag gillar att ha koll :-)

No rest for the wicked

Lite dåligt med bloggandet, men det finns helt enkelt ingen tid. Flytten drar ut på tiden. Vi har fortfarande lite kvar att hämta i gamla lägenheten men det mesta är över nu. Nu försöker vi möblera så gott det går. Jag gillar inte att bo i en enda röra. Ordning och reda ska det vara!

Vi har i alla fall kommit igång med matlagningen, så nu behöver jag inte äta ute för dyra pengar. Lägenheten känns i övrigt bra, bara vi får ordning på allt.

Som sagt så har ju min skärm havererat. Efter en viss tids googlande och letande har jag kommit fram till att min nya skärm är en 22" Dell. Enligt vad jag läst om den ska den vara bra för det lilla den kostar.

På jobbet går det bra. Det är mycket nytt att lära sig. Givetvis är det roligt, men samtidigt påfrestande. Man är lite seg i skallen när man kommer hem, men med lite sömn så ordnar det upp sig :-) Nästa vecka kommer jag jobba hemifrån i en vecka. Alla på kontoret har semester då, så då är det ingen idé att jag åker in och jobbar när jag kan göra allt hemifrån. Veckan därefter har jag semester. Ska bli lite skönt faktiskt...även om jag inte jobbat så mycket än.

Flyttstök

Dygnet tycks inte räcka till. Först jobb fram till 18.00. Därefter flyttstök mest hela kvällen. Någonstans där emellan ska man försöka göra och inhandla någon mat, som gärna får bli över till matlåda dagen därpå, så man slipper äte ut för 75kr lunchen...men men. Sakta men säkert börjar vi komma i ordning i lägenheten. Högtalarna som jag hämtade på vägen hem är inkopplade och låter riktigt bra! Dessa små krabater spelar mer bas än min gamla Infinity någonsin har gjort(!) Ett bra köp med andra ord. I helgen hoppas jag på att vi kan flytta över alla mina prylar från gamla lägenheten så den kan städas ur. Att springa fram och tillbaka och hämta saker varje kväll är mindre roligt...

Som grädde på moset har även min skärm gått sönder. Just nu kör jag med Eleonores. Jag funderar på att inhandla en ny ganska snart. Det lutar åt en 23" skärm, men kan den vara för stor?

Linslus

Reportage om företaget där jag jobbar. Se Helsingborgs dagblad.

Internet

Svettig, kletig å trött...men nu funkar i alla fall internet i nya lägenheten. Status på inflyttning är ca 50% klart, har nästan hela min lägenhet kvar...suck! Jag hatar verkligen att flytta. Nästa gång får nog bli till hus eller annat mer permanent ställe. Vädret har, som ingen har missat, varit kanon. Lite för bra när man jobbar och flyttar. Lite lägre luftfuktighet vore inte helt fel...men man ska inte klaga, så jäkla många sommardagar har vi inte i Sverige. Passa på å njut! Imorgon bär det av, efter jobbet, mot Åbytorp för att närava vid min ömma broders och frus dop. På söndagen åker vi åter hem, men vi tar vägen förbi Linköping och hämtar mina nya högtalare! Ser fram emot att lyssna på dem, har hört så mycket bra om dem. Nä, nu är det duschen som gäller, sedan skönhetssömn i vår sköna nya Tempursäng :-)

RSS 2.0