Kommer jag över bron?

Det är bara att erkänna, jag kommer aldrig bli en bra löpare. Jag kan springa 5-10km sen går jag sönder. Är det inte foten så är det knäet eller som nu, hälsenan! Suck...
Jag var ute och sprang i tisdags, tror jag det var. Sprang 6km men fick ont i hälsenan redan efer 4km. Hur fan ska jag kunna springa 21km då? Vilade veckan ut och testade idag igen. Samma visa, fick ont vid 4km. Nu var jag dock lite smartare och slutade springa då. Så det gjorde inte lika ont. Läste lite på nätet och lösningen verkar vara omvända tåhävningar. Ska testa det och springa lite försiktigt. Hoppas det hjälper. Det vore ett stort nederlag att inte komma över den förbannade bron. Efter broloppet så kommer det nog inte bli så mycket mer löpning. Spinning är en bättre träningsform, har sällan haft besvär med det. Nackdelen att det inte finns några bra och billiga spinningställen nära mig. Jag får väl ta upp styrketräningen igen eller kanske Capoeiran.

Illa illa

Nä,  nu är det dags att ta sig i kragen! Jag var ute och sprang ikväll och det gick verkligen dåligt. Nu har jag förvisso varit sjuk en vecka så det beror delvis på det, men även att jag unnat mig lite när jag varit sjuk. Dessutom så har jag nog unnat mig lite för mycket av det goda rent allmänt. Oftast skyller jag på att jag är värd god mat och dryck bara för att jag jobbat så mycket. Och det har jag förvisso gjort, men jag kan ju unna sig med en löprunda också :-)

Nä...så nu är det verkligen dags att göra om göra rätt, innan det blir för sent. Broloppet närmar sig med stormsteg. Jag har en fundering på om man skulle förlägga löprundorna till morgnarna istället. Upp vid 06.00 och springa 4-5km, duscha, äta frukost och sen till jobbet. Det går ett tåg vid 07.28 och ett vid 07.38, något av dessa två skulle man kunna ta då. Eftersom det blir en del övertid och just nu är det sjukt mycket att göra, så känns det bättre att ha tränat på morgonen så man 'slipper' tänka på det på kvällen. Dessutom ska förbränningen vara bättre på morgonen då kolhydratdepåerna är tömda. Jag ska nog testa morgonträning från och med nästa vecka. Min förhoppning är att köra fem dagar i veckan...vi får väl se hur det går.

Imorgon kväll tänkte jag ta en löprunda till. På torsdag kväll kommer jag ju sitta på tåget till Hallsberg hela kvällen så då blir det inget. Och på fredag har broder hotat en med löprunda på 11km...så då måste jag vara på topp!

RSS 2.0