Första löpturen!

Idag invgide jag mitt träningskort på Fitness24Seven. Det gick sådär. Redan efter ca 2 km på löpbandet kände jag av mitt vänsterknä. Totalt blev det bara 4,5 km. Men men, man måste börja någonstans. Hoppas knäet blir bättre allt eftersom. Jag stretchade lite efter löpningen och jag tror det hjälpte. Får nog fokusera mycket på stretchning.
Känns bra att ha sjukt nära till träningen. När jag tränade Capoeira hade jag nästa 15-20 min enkel väg att cykla. Nu har jag typ 2 min.

Fitness24Seven

Förra veckan köpte jag träningskortFitness24Seven! Idag fick jag kortet. Nu ska det bara aktiveras. Aktiveringen måste göras där man köpte kortet. Jag köpte online och valde Limhamn. Anledningen att jag gjorde det är att det är nyöppnat så jag kommer undan med 149kr/mån (ord. 199kr/mån) om jag köper och aktiverar där. När det väl är gjort kan jag träna var jag vill i Sverige. Rätt bra pris för den valfriheten! Så nu i veckan får det nog bli ett pass! Det var länge sen man tränade, så det ska bli skönt att komma igång igen.

No more Capoeira

Då är det officiellt då. Från och med i år lägger jag ner Capoeiraträningen. Capoeiran tar för mycket av min tid och om jag ska bli bättre måste jag lägga ner mer tid, vilket jag inte har. Jag ska inte skylla på att jobbet tar all tid, men det tar mycket. Mitt nya mål nu är att träna inför broloppet i sommar. Min tanke är att jag ska köpa mig ett träningskort på Fitness24Seven, det är billigast och sen kan träna när jag vill istället för att ha fasta tider. Det tråkiga med att sluta Capoeiran är det sociala och att man förmodligen kommer tappa mycket i vighet. Men det är smällar man får ta. Att träna mot ett mål är mycket roligare än att slentrianträna. Undrar om man kan få Eleonore att träna mot ett mål? Ringsjön runt kanske? :-)

Pensionsdags

Sitter och funderar på vilken förvaltare man ska välja i ITP-valet. Känns ganska avlägset att tänka på pension just nu, men ju tidigare man börjar tänka på det desto bättre tror jag. Vilken förvaltare man ska välja känns nästan som om det kvittar. Det stora valet ligger på om man ska välja traditionell försäkring eller fondförsäkring. Den senare ger en högre risk, men förmodligen en högre avkastning. Gillar inte tanken på att man kan spela bort en stor del av sin pension. Men å andra sidan, går det bra så är det ju trevligt :-) Hmm...lutar åt en fondförsäkring, lite aktiv försöker man ju ändå vara.

RSS 2.0