Snart flyttar vi!

På fredag/lördag går den stora flytten! Men vad drygt det är att flytta...förhoppningsvis är denna bostad mer permanent så det dörjer tills nästa flytt. Den enda fördelen med att flytta är att man rensar bort mycket skit som man haft liggandes. Vi har varit rätt så duktiga på att förbereda, så förhoppningsvis går det smärtfritt att flytta. Vindsförrådet är tömt och det mesta är nedpackat. Dieten går rätt bra, jag är nästan framme vid mitt första delmål. Efter delmålet kommer jag förmodligen börja införa mer kolhydrater, men samtidigt ska jag försöka träna 2-3 ggr i veckan så det inte blir någon viktuppgång.

Diet!

Jahapp, då har man gått på LCHF i en vecka då. Tar emot lite grann att sätta i sig så mycket fett och protein. Man är ju lärd sen barnsben att fett är farligt. Men det är farliga är allt socker och snabba kolhydrater som vi sätter i oss. Under den här veckan har jag inte känt av någon "efter-maten-koma" eller blodsockerdipp samt att jag är betydligt piggare! Sen har jag gått ner ca 2kg. Ska bli spännande att se vad som händer efter en vecka till!

Nytt upplägg

Tidigare hade jag tänkt köra en klassisk bantning genom att helt enkelt äta mindre och träna mer. Men det är inget bra kombo, man blir sååå trött, plus att mitt blodsocker åker berg-och-dalbana. Så nu funderar jag på om jag ska börja köra LCHF igen. Sist jag körde det så mådde jag riktigt bra. Ingen efter-maten-koma som man brukar få och minskat sötsug. Dessutom får folk som kör LCHF så sjukt bra viktnedgångar, utan att träna. Jag startade att banta i måndags och vågen visar fortfarande exakt samma vikt :( Nä, dags för LCHF igen!

3:e träningen denna veckan

Mmm, min tanke var att anta Runners Worlds utmaning och träna något varje dag hela januari. Det kommer nog inte hända, efter tre dagar är jag redan trött :) Dessutom ska vi flytta i slutet av månaden så kvällarna kommer gå åt att packa. Däremot ska jag ha en vit månad, eller lite smutsvit i alla fall :-) Imorgon blir det nämligen ost- och vinkväll med det som blev över från nyår. Men ner i vikt det ska jag i alla fall, -3kg är målet för januari.

Nyårslöfte

Jag har egentligen inget direkt nyårslöfte, mer än att jag tycker det är ett bra tillfälle att börja banta :) Det har varit alldeles för mycket godsaker den senaste tiden, så nu drar jag och Ellie igång en bantningsperiod! Första målet ligger ca 3kg under dagens matchvikt. Det borde väl inte bli några problem. Nästa mål ligger 8kg under. Inte lika lätt, men det ska väl gå hoppas jag...

För övrigt vill jag passa på att tipsa om Eva Rydbergs teater från i somras som kommer att sändas på trettondagsafton kl 20.00 i SVT. Den är skitkul! Ellie och jag så den i somras!

RSS 2.0