Freaky weekend

Då var man tillbaka i Malmö efter drygt 90 mil tur och retur Linköping medelst bil. Men det var det värt! Vilken grym konsert det var! En av de bättre jag varit på.

Konserten börjar strax efter 20.00 och håller på ca 45 minuter tills det är det dags för paus(!) Det var en ny upplevelse med paus mitt i en konsert. Konserten hålls i Konsert och Kongress, och det finns endast sittplatser, men mot slutet av konserten, med viss uppmaning av Mattias 'IA' Eklundh, så samlas en del folk vid scen för att headbanga hejdlöst :-) Det var en ordentlig blandning av åldrar på konserten, allt från 10-åringar till 70-åringar. Kul med så blandad publik.

Mattias 'IA' Eklundh är mycket bra på scen och pratar med publiken om allt möjligt och omöjligt. Han håller sig dock lite lugnare än basisten som bjuder mycket på sig själv och springer omkring på scen och bland publiken. Bandledaren Magnus Ericsson är också mycket underhållande som studsar omkring samtidigt som han dirigerar sin orkester.

En mycket bra konsert som får fullt betyg av mig! En konsert man kommer att minnas med glädje. Enda nackdelen var att vi hade taskigt med kontanter och kunde inte köpa någon fin t-shirt från konserten :-(

Här följer ett axplock av bilder från konserten:


YouTube-video(Chest pain waltz):



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0